הישגים ספורטיביים נפלאים לצעירי וצעירות העמק
ניצחונות בכדורעף וכדורסל, מקום שני קבוצתי באליפות ישראל למרוצי שדה ואירוח 320 שחיינים. שבוע עמוס בהישגים עבר על הספורט בעמק
שבוע ספורטיבי עמוס נוסף בעמק הירדן, כולל מדליות, ניצחונות והישגים מרשימים.
נתחיל מהכדורעף, שם רשמו שחקניות תיכון דרכא בית ירח (שהן גם שחקניות קבוצת הכדורעף של העמק) הישג אדיר עם ניצחון על תיכון אופק מטה אשר במסגרת אליפות מחוז צפון – שהבטיח להן מקום באליפות הארצית.
ענף השחייה אירח השבוע את תחרות ליגת צפון - כאן אצלנו בעמק. מדובר בהפקה וארגון של האגודה שלנו, שאירחה למעלה מ-320 שחייניות ושחיינים מעשר אגודות שחייה צפוניות.
בכדורסל רשמה נבחרת הבנות של בית ירח הישג אדיר, עם עליית שלב בליגת התיכונים. קבוצת הילדים לאומית של העמק עלתה לסיבוב השלישי בגביע אחרי ניצחון 72:74 על עמק יזרעאל. ומי מחכה לה בסיבוב הבא? מכבי תל אביב, שתגיע לבית ירח למשחק על מקום בשמינית הגמר.
ועוד בכדורסל: קבוצת הבוגרים ארצית, המקצועית של המועדון, רשמה כבר 2 ניצחונות העונה - על הפועל תל אביב והוד השרון. קבוצת הנערים ב' נמצאת כרגע במקום הראשון בליגת העמקים. כבוד!
גם באתלטיקה עמק הירדן על המפה – עם מקום שני קבוצתי לקדטים של העמק במסגרת אליפות ישראל למרוצי שדה, שהתקיימה בפארק הירקון. השבוע גם נפתחו תחרויות אתלטיקה כאן בעמק, באצטדיון בבית ירח. התחרות הבאה תתקיים ב-25.12, מוזמנות ומוזמנים לצפות!
כל הכבוד לכל הספורטאיות והספורטאים שלנו!